Срещата на министър-председателите на България и Гърция Бойко Борисов и Кириакос

...
Срещата на министър-председателите на България и Гърция Бойко Борисов и Кириакос
Коментари Харесай

Гръцки медии гръмнаха с новина за отменена среща между Борисов и Мицотакис

Срещата на министър-председателите на България и Гърция Бойко Борисов и Кириакос Мицотакис, която трябваше да се състои на 4 септември вечерта в Атина, е анулирана поради разминаване в стратегиите на двамата министър председатели.

``
реклама

По-рано държавната гръцка организация АНА-МПА заяви, че тази вечер е трябвало да се състои неофициална среща на Мицотакис и Борисов в Атина. Според информацията българският министър председател е на частно посещаване в Гърция.

От Министерски съвет обявиха, представени от БГНЕС, че визитата на Бойко Борисов не е частна и тя не се е състояла поради разминаване и нестиковане в стратегиите на двамата министър-председатели. От Министерски съвет припомниха, че Борисов тази заран е водил съвещанието на държавното управление, което е траяло няколко часа.

За момента не е ясно дали и по кое време ще има нова аудиенция и какви ще бъдат тематиките, които ръководителите на двете държавни управления ще разискват.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР